Υδροφόρο όχημα τελευταίας τεχνολογίας απέκτησε ο Δήμος Μουζακίου

0

Ο Δήμος Μουζακίου προμηθεύτηκε υδροφόρα νέας τεχνολογίας χωρητικότητας 5.000 lt  το οποίο θα συμβάλλει στην προσπάθειά της Δημοτικής Αρχής για  μια  αποφασιστική συνδρομή στην σημαντική βελτίωση της καθαριότητας του Δήμου.

Συγκεκριμένα σε μήνυμά του σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης δήλωσε:

«Παραλάβαμε την εβδομάδα που μας πέρασε ένα υδροφόρο όχημα απο το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Η υδροφόρα αυτή ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή για το Δήμο μας. Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο για τους δημότες μας. Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για μια πόλη πιο καθαρή και ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο, πιο ισχυροποιημένη στον τομέα της προστασίας της δημόσιας υγείας. Η προμήθεια της υδροφόρας βρισκόταν στον προγραμματισμό της προηγούμενης διοίκησης και εμείς σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλαμβάνουμε το συγκεκριμένο όχημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα συμβάλλει στην προσπάθειά μας για μια αποφασιστική συνδρομή στην σημαντική βελτίωση της καθαριότητας του Δήμου. Έτσι λοιπόν, με τη νέα τεχνολογία που διαθέτει, θα συνδράμει τα μέγιστα στην απολύμανση δρόμων, πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, πλατειών και άλλων πολυσύχναστων σημείων του Δήμου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.