Βουλγαράκης: Θα είμαστε η… έκπληξη!

0

Τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ», παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης.

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από 73 υποψηφίους, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής στίβου Χρήστος Τζέκος.

«Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών», τόνισε ο Γ. Βουλγαράκης, στην εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων «ΜΕΛΙΝΑ», και έστρεψε τα βέλη του κατά του απερχόμενου Γ. Καμίνη αλλά και των Κ. Μπακογιάννη και Π. Γερουλάνου, που επίσης είναι υποψήφιοι για τον δήμο Αθηναίων.

«Ενώ όλοι συμφωνούν πως οι θητείες Καμίνη πήγαν την πόλη πίσω, οι εκπρόσωποι αυτής της λογικής φιλοξενούνται ως αστέρες στα ψηφοδέλτια, τόσο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» όσο και του συνδυασμού «Αθήνα είσαι Εσύ».

Υπάρχουν υποψήφιοι που είναι εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια, το πράσινο και τις κατασκευές σε αυτούς τους συνδυασμούς. Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων. Υπάρχουν δηλαδή εκφραστές της αδράνειας και της νοοτροπίας Καμίνη σε αυτούς τους συνδυασμούς», είπε μεταξύ άλλων ο Γ. Βουλγαράκης.

«Για να συνεχίσουν τι ακριβώς;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Με αυτές τις αντιλήψεις και αυτή τη νοοτροπία , ούτε η Αθήνα μπορεί να πάει ψηλά , ούτε αυτή η Αθήνα είμαστε εμείς!»

«Η Αθήνα δεν ψάχνει τον τρόπο να κάνει πρόβα για εθνικές εκλογές. Συμφωνούμε ασφαλώς και εμείς ότι η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει για τη χώρα, αλλά αυτό δεν θα κριθεί από τη δημοτική κάλπη. Θα υπάρχει άλλωστε την ίδια ημέρα και κάλπη των Ευρωεκλογών», είπε ακόμη, και συμπλήρωσε πως «η Αθήνα, με λίγα λόγια, δεν ψάχνει τρόπο να διαμαρτυρηθεί σε αυτή την κάλπη».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν βλέπω την Αθήνα ως πέρασμα ούτε ως προσχεδιασμένο σκαλοπάτι για μεγαλύτερες θέσεις. Κατέλαβα πολλές ηγετικές και υπουργικές θέσεις. Είμαι χορτασμένος από αυτά».

«Η φιλοδοξία μου γέννημα της μακράς πολιτικής μου εμπειρίας, και όσων με δίδαξαν τα χρόνια της κρίσης αλλά και των άδικων επιθέσεων που έχω υποστεί, είναι θετική ενέργεια για να βλέπω την Αθήνα ως προορισμό», συνέχισε.

Ακολουθούν τα ονόματα και σύντομα βιογραφικά των υποψηφίων:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.