Ταχιάος: Λάθος να με αντιμετωπίσει κάποιος σαν πολιτικό υποψήφιο

0

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» κάλεσε τους Θεσσαλονικείς «να επιλέξουν έναν δήμαρχο ο οποίος να έχει την ισχύ να διοικήσει την πόλη» ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι να ενώσει τους κατοίκους της πόλης.

«Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Δίνεται μια ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη να βγει στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Το μεγάλο ζήτημα δεν είναι η διάκριση του μέσα στο εσωτερικό της χώρας αλλά το πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να διακριθεί στο εξωτερικό», τόνισε και συνέχισε ότι «για μένα και οι τρεις ομάδες αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της πόλης. Κατά συνέπεια και η υπεραξία που αποκτούν, μέσα από τις διακρίσεις τους, αποτελεί επίσης περιουσία της πόλης», ανέφερε ο Νίκος Ταχιάος.

Στόχος του, όπως είπε, είναι «να ενώσουμε τους Θεσσαλονικείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά και να είμαστε καλοχαιρετάκηδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δεχτούμε τις διαφωνίες, να είμαστε ανοιχτοί στις διαφορετικές απόψεις, να δώσουμε ένα κοσμοπολίτικο και ανοιχτό αέρα στη Θεσσαλονίκη».

Τόνισε ότι το σημαντικότερο στοίχημα είναι το μέλλον της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικά είπε ότι «Η Θεσσαλονίκη έχει την πολύ μεγάλη τύχη να διαθέτει ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό και για αυτό μπορεί να διακριθεί στον παγκόσμιο χάρτη. Το κλειδί δεν είναι η γεωγραφία. Το κλειδί είναι τα σύγχρονα δίκτυα που δημιουργούνται μέσα από το ψηφιακό σύστημα».

Όσον αφορά την στήριξη της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε ότι «είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Το γεγονός ότι έχω μια κομματική τοποθέτηση δεν σημαίνει ότι είμαι οχυρωμένος σε αυτήν. Έχω σχέδιο και ξέρω πως μια πόλη μπορεί να αλλάξει. Θα ήταν λάθος αν κάποιος με αντιμετώπιζε ως ένα κομματικό υποψήφιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.