Συνεργασία του δήμου Θεσσαλονίκης με τεχνολογικό κολοσσό, για ένα «Διεθνές Κέντρο Επιτάχυνσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού»

0

Σε συνεργασία με τον τεχνολογικό κολοσσό Cisco προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης, για τη δημιουργία «Διεθνούς Κέντρου Επιτάχυνσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού» στον χώρο των πρώην δημοτικών σφαγείων, στη δυτική πλευρά της πόλης.

Για την υλοποίηση του εγχειρήματος, ο δήμος πρόκειται να προχωρήσει στη σύναψη μνημονίου συνεργασίας με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Ψηφιακές Δεξιότητες».

Την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, υιοθετώντας σχετική εισήγηση της δημοτικής αρχής, ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Για μια εμβληματική πρωτοβουλία που αναβαθμίζει τη Θεσσαλονίκη και την εντάσσει σε παγκόσμιους χάρτες έκανε λόγο ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά γίνεται μια τόσο μεγάλη επένδυση στην πόλη σε αυτόν τον τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.