Συνάντηση της Ένωσης Δημάρχων με το επίτιμο μέλος Δημήτρη Αβραμόπουλο

0

Συνάντηση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο είχαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης δημάρχων, ο οποίος αποτελεί επίτιμο μέλος της ως πρώην δήμαρχος Αθηναίων, με τη συζήτηση να στρέφεται σε θέματα αυτοδιοίκησης.

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής, σε επίσημη ανακοίνωση τους δηλώνουν τα εξής:

Με ένα φίλο από τα παλιά συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, επίτιμο μέλος της, που μετά από μια επιτυχημένη θητεία στο σημαντικό αξίωμα του Επιτρόπου της Ε.Ε. επανήλθε στα πάτρια εδάφη.

Η συζήτηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επικεντρώθηκε στις εσωτερικές και εξωτερικές εξελίξεις που απασχολούν τη χώρα μας την περίοδο αυτή, ενώ με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανασύρθηκαν μνήμες, από κοινές παραστάσεις, όταν ο πρ. Υπουργός διετέλεσε Δήμαρχος Αθηναίων.

Το πέρασμα από την Αυτοδιοίκηση, όπως είπε ο κ. Αβραμόπουλος, ήταν και γι αυτόν, ένα σημαντικό εφόδιο, απαραίτητο για όλους τους πολιτικούς, αφού σου δίνει την μοναδική δυνατότητα, να έχεις άμεση επαφή με τα προβλήματα της Κοινωνίας, της πόλης και του Δημότη.

Κοινή διαπίστωση όσων συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν, ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παραμένει ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.