Σκανδαλώδες: Αμετανόητοι συνεχίζουν την παρανομία!

0

Προφανώς και δεν ήταν η αξιοκρατία αυτή που κράτησε πίσω τις εργασίες στο Πέρα Χωριό Νήσου και την εν λόγω κοινότητα αφού τα φορτηγά επανήλθαν με τις ευχές του κοινοτάρχη ( ; )

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το απύθμενο θράσος που έχουν ορισμένοι που κρατούν την τύχη του τόπου στα χέρια τους, να συνεχίζουν ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ με την τοποθέτηση των εν λόγω εκτρωμάτων μόλις λίγες μέρες μετά την προβολή του ρεπορτάζ.

Κάποιοι θέλουν να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά των δημοσιογράφων πιστεύοντας ότι μετά από τόσα χρόνια στους εξουσιαστικούς θώκους που κατέχουν, μπορούν να εμπαίξουν!
Τουλάχιστον προκλητικά φαίνονται να είναι τα όσα απαθανάτισε ο φακός του ρεπόρτερ του dimarxos που είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τα όσα καταμαρτυρούμε στο ρεπορτάζ αποδεικνύοντας πως ουδόλως «βαλτοί» είμαστε!

Δείτε με τα μάτια σας την καταστροφή του σημείου από το κακοτέχνημα που ΚΑΝΕΙΣ δεν απέτρεψε αν και υπήρχαν ενστάσεις. Άλλωστε και ποιος λαμβάνει σοβαρά τις φωνές που ακούγονται γύρω όταν δε νιώθει καμία απειλή από την κεντρική εξουσία;
Για την ιστορία, υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας αναφέραμε ότι μία διαφημιστική εταιρεία ζήτησε ΝΟΜΙΜΑ από την κοινότητα Πέρα Χωριού να της δοθεί συγκεκριμένο κομμάτι της περιοχής προκειμένου να τοποθετηθεί διαφημιστική πινακίδα το 2022. Ωστόσο όλοι φαίνεται να κωλυσιεργούν μην απαντώντας στο αίτημα της εν λόγω εταιρείας. Έτσι, με το δικαίωμα του νόμου, τοποθετείται πινακίδα με νόμιμες διαστάσεις σύμφωνα με το κυπριακό δίκαιο.

Ο κοινοτάρχης
Όμως όπως φάνηκε τελικά, ο κοινοτάρχης προέβη ΣΚΟΠΙΜΑ στη χρονοτριβή της αδειοδότησης στην εταιρεία καθυστερώντας έτσι να μπουν χρήματα στα δημόσια ταμεία υπέρ των πολιτών και των Κυπρίων φορολογούμενων! Και πώς αποδείχτηκε αυτό;

Μα φυσικά με βανδαλισμό για αρχή και έπειτα με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ στο πίσω μέρος του συγκεκριμένου οικοπέδου από ΑΛΛΗ εταιρεία!

Εν ολίγοις, με δόλο ο κοινοτάρχης, καθυστέρησε τη νόμιμη διαδικασία προκειμένου η εταιρεία με την οποία και ολοφάνερα διατηρεί σχέσεις, να τοποθετήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις δικές της διαφημιστικές πινακίδες που κατά πολύ ξεπερνούν το νόμιμο μέγεθος, σύμφωνα ΠΑΝΤΑ με το κυπριακό δίκαιο.

Δείτε και τις νέες φωτογραφίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.