Σγουρός: Η κ. Δούρου έπρεπε να είναι είτε στην Κινέτα, είτε στην Ανατολική Αττική

0

“Η κ. Δούρου έπρεπε να έχει φυσική παρουσία είτε στην Κινέτα, είτε στην Ανατολική Αττική” είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Σγουρός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

“Πιστεύω ότι μαζί με την απουσία του κ. Φιλίππου δεν αποτρέψανε, ενώ δεν ήταν δική τους η ευθύνη η επιχειρησιακή, αυτά τα οποία έγιναν μετά… Η αξιολόγηση είναι μετρημένη, εκ του αποτελέσματος φαίνονται τα πράγματα. Η κ.Τσούπρα δεν είχε την εμπειρία, δεν είχε διαχειριστεί κρίσεις”, σημείωσε ο κ. Σγουρός και πρόσθεσε:

“Η κ. Δούρου ως Περιφερειάρχης Αττικής πρέπει να κάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο, έστω και αν δεν υπάρχει απαρτία, και να πει τι ακριβώς έγινε. Ή εάν δεν θέλει να κάνει το Περιφερειακό Συμβούλιο και περιμένει να είναι όλες οι παρατάξεις γιατί λείπουν ορισμένοι, ας φροντίσει σε μία συνέντευξη Τύπου να πει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς έγινε, ποια είναι τα επίμαχα σημεία για τα οποία κατηγορείται η Περιφέρεια”.

Στο ερώτημα εάν το Μάτι μπορούσε να εκκενωθεί χωρίς εντολή της Πυροσβεστικής ο κ. Σγουρός απάντησε μεταξύ άλλων: “Βεβαίως. Εκεί παίρνεις τα ηνία, ή είσαι αρχηγός ή δεν είσαι. Περιφερειάρχης σημαίνει αρχηγός στην Αττική. Δεν σημαίνει ότι κάθομαι και παρακολουθώ τι θα κάνει ο κ. Καπάκης. Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, τους χρειαζόμαστε και πρέπει να τους προσέχουμε… Δυσαρμονία φορέων και προσώπων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.