Σε ενιαία δομή Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο και Φαρμακείο στο Αιγάλεω

0

Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση των δημοτικών δομών παροχής βασικών αγαθών σε έναν ενιαίο χώρο του γηπέδου Στ. Μαυροθαλασσίτης στην λεωφόρο Θηβών. Με τις εντατικές εργασίες των τελευταίων μηνών, μπορεί πλέον να αξιοποιηθεί η συστέγαση των δομών προς όφελος των δημοτών της πόλης.

Το κοινωνικό φαρμακείο παρέχει σε σταθερή και τακτική βάση δωρεάν φάρμακα και υγειονομικό υλικό, το κοινωνικό παντοπωλείο φρέσκα τρόφιμα, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης υπόδησης και  ατομικής υγιεινής στους ωφελούμενους ενώ παράλληλα διενεργείται η παροχή συσσιτίων σε τακτική βάση μέσω των δημοτικών δομών.

Μέσω της πρωτοβουλίας του δήμου Αιγάλεω, κατέστη πλέον δυνατή η συγκέντρωση περισσότερων φρέσκων τροφίμων, προϊόντων σε ψύξη καθώς και προσωπικών ειδών, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με βάση τις αυξημένες προσφορές του τελευταίου διαστήματος στο κοινωνικό παντοπωλείο, έχει ξεκινήσει η παροχή διπλής ποσότητας στα συσσίτια, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται αδυναμία μετακίνησης πραγματοποιείται κατ’ οίκον παράδοση αγαθών από τη διεύθυνση κοινωνικής προστασίας του δήμου.

Σε μια εποχή σαν τη σημερινή, η αλληλεγγύη που δείχνουν οι απλοί πολίτες και οι φορείς της πόλης, με τις δωρεές τους προς τις κοινωνικές δομές αποκτά νέα σημασία. Ο δήμος Αιγάλεω θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, για να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται αρωγή, τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.