Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο σύμβασης για την υλοποίηση των ΣΦΗΟ

0
FILE PHOTO: An electric car is charged at a roadside EV charge point, London, October 19, 2021. REUTERS/Toby Melville/File Photo

Στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ αναρτήθηκαν τα Πρότυπα Τεύχη Διακήρυξης για τους διαγωνισμούς παραχώρησης και το Σχέδιο Σύμβασης για την υλοποίηση των Σχεδίων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) στους Δήμους της χώρας.

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, τον ενημερώνει για την ανάρτηση των Πρότυπων Τευχών Διακήρυξης για τους διαγωνισμούς παραχώρησης και το Σχέδιο Σύμβασης για την υλοποίηση των Σχεδίων Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στους Δήμους της χώρας.

Τη διαβούλευση θα την βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ελλάδα 2035: Καινοτομία, τεχνολογία, και κοινωνία

https://ypen.gov.gr/dimosia-diavoulefsi-gia-protypa-tefchi-diagonismon-parachorisis-gia-tin-anaptyxi-diacheirisi-kai-leitourgia-dimosios-prosvasimon-simeion-epanafortisis-pou-perilamvanontai-se-schedia-fortisis-ilektrik/.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.