Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του TAXISnet και της εφαρμογής για το πόθεν έσχες

0

Την προσωρινή διακοπή της εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή «πόθεν έσχες» αλλά και όλων των πληροφορικών συστημάτων του ΥΠΟΙΚ, λόγω εργασιών αναβάθμισης, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «λόγω εργασιών αναβάθμισης των ηλεκτρομηχανολογικών υποδοµών που πραγματοποιεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστηµάτων και ∆ιοικητικής Υποστήριξης, του Υπουργείου Οικονοµικών δεν θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή ∆ηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης στο σύστηµα Πόθεν Έσχες (www.pothen.gr) από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00 έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00».

Όπως αναφέρει επίσης η ίδια ανακοίνωση «δεν λειτουργούν όλα τα Πληροφοριακά Συστήματα του υπ. Οικονομικών (TAXISnet, ICISnet) καθώς και τα Πληροφοριακά Συστήματα άλλων Φορέων (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΕΡΜΗΣ κλπ.) που συνδέονται μέσω των κωδικών TAXISnet».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.