Προσλήψεις στο δήμο Θεσσαλονίκης

0

Τρεις παιδιάτρους, έναν παιδοψυχολόγο και επτά ωρομίσθιους καθηγητές πρόκειται να προσλάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης μέσα στο επόμενο διάστημα στο πλαίσιο υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ειδικότερα οι παιδίατροι και ο παιδοψυχολόγος θα προσληφθούν, για να καλυφθούν οι ανάγκες του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020». Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις αυτές πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4» και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο -εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή- στο τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης της διεύθυνσης Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης Δημοτών (γραφείο 102α, 1ος όροφος, Βασιλέως Γεωργίου Α’1, Θεσσαλονίκη). Εναλλακτικά οι αιτήσεις μπορεί να κατατεθούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Τ.Κ. 54640, διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (Γραφείο 326). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 2313 317.128, 2313 317.139 και 2313 317.666.

Σε ό,τι αφορά τις επτά θέσεις ωρομίσθιων καθηγητών, οι οποίες προκηρύσσονται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής», οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 27 Οκτωβρίου. Οι προσλήψεις θα γίνουν από τους κλάδους ΠΕ Παιδαγωγών Δημοτικής Εκπαίδευσης (1), ΠΕ Φιλολόγων (2), ΠΕ Μαθηματικών (2), ΠΕ Φυσικών (1) και ΠΕ Χημικών (1). Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 4».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.