Προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα

0

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη 230 υπαλλήλων του κλάδου κύριου προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο αλφαβητικός πίνακας προσληπτέων από τον Α΄ κύκλο διάθεσης και οι πίνακες επιτυχόντων κατά σειρά βαθμολογικής κατάταξης ανά κωδικό τόπου έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Επισημαίνεται ότι οι θέσεις προσληπτέων που δεν έχουν καλυφθεί από τον Α΄ κύκλο διάθεσης θα καλυφθούν, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην προκήρυξη, από επιτυχόντες του Β΄ και Γ΄ κύκλου διάθεσης.
Για τη θέση του Ηρακλείου, όπου υπάρχουν τέσσερις ισοβαθμούντες υποψήφιοι από τον Α΄ κύκλο διάθεσης, καθώς και για οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας προκύψει μεταξύ εν δυνάμει προσληπτέων υποψηφίων από το Β΄ και το Γ΄ κύκλο διάθεσης, θα διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ δημόσια κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου και του αριθμού της ταυτότητάς τους στο πλαίσιο αναζήτησης αποτελεσμάτων της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος και στη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ (Αιόλου 86, 1ος όροφος).
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ στα τηλέφωνα: 2103341356, 2103341243 και 2103341431.
πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/2602

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.