Προσλήψεις ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ διαφόρων ειδικοτήτων από Δήμους και Περιφέρειες

0

Προκηρύξεις για κάλυψη έκτακτων, εποχικών αναγκών τους Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων συμβασιούχων, ανακοίνωσαν Περιφέρειες και Δήμοι. [Επισυνάπτονται οι Προκηρύξεις με όλες τις λεπτομέρειες]

Συγκεκριμένα,

  • Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σαράντα (40) ατόμων (έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα έως 6 μηνών) και δύο (2) ατόμων (έως 34 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα έως 6 μηνών), ανακοίνωσε η Π.Ε. Ηλείας.

Η απασχόλησή τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2020 στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

 

  • Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2020, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

 

  • ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Ιωαννιτών.

 

  • ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να καλύψει τις έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ανακοίνωσε ο Δήμος Μετεώρων.

 

  • ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών για την υλοποίηση της Πράξης.

2. Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου ΔΕ Μαγείρων/Μαγειρισσών για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενης Πράξης.

 

  • ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων ΥΕ, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών κατά τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

 

  • ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

Πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στο Δήμο Λοκρών για την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

 

  • ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών έναντι αντιτίμου, ανακοίνωσε ο Δήμος Καλλιθέας.

 

  • ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου είκοσι (20) ατόμων, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ανακοίνωσε ο Δήμος Τανάγρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.