Πράσινο φως από το Περιφ. Συμβούλιο για την πρόσληψη 81 συμβασιούχων

0

Την πρόσληψη 81 υπαλλήλων με 8μηνες συμβάσεις εργασίας «για κάλυψη και αντιμετώπιση εκτάκτων εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών», ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μετά από εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα.
Οι συμβάσεις αφορούν 65 θέσεις κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ διαφόρων ειδικοτήτων και 16 θέσεις ειδικότητας κτηνιάτρων.
Την τελική έγκριση για τις θέσεις και τα κενά που θα καλυφθούν θα δώσει η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Εσωτερικών, όπου και διαβιβάστηκε το σχετικό αίτημα.
Στην τοποθέτησή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και επισήμανε την ανάγκη να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό. «Διεκδικούμε την άμεση κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί με την προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ μόνιμων θέσεων προσωπικού. Παράλληλα ζητούμε να υλοποιηθεί πρόγραμμα κινητικότητας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν μέσω της μετακίνησης στελεχών από φορείς της κεντρικής διοίκησης στην Περιφέρεια», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.