Πασίγνωστος δήμαρχος στο τιμόνι… απορριμματοφόρου

0

Ο Βασίλης Λαμπρινός βρέθηκε στο αμαξοστάσιο και ανέλαβε δράση!

Μπορεί να μην έπιασε κυριολεκτικά σκούπα και φαράσι ο Δήμαρχος Ηρακλείου αλλά το θέμα της καθαριότητας το έχει ψηλά στην ατζέντα, όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει.

Με αφορμή την ενίσχυση της Υπηρεσίας καθαριότητας με δύο νέα απορριμματοφόρα, ο Βασίλης Λαμπρινός βρέθηκε στο αμαξοστάσιο και θέλησε να οδηγήσει για λίγο το ένα από αυτά.
Τα συγκεκριμένα απορριμματοφόρα είναι χωρητικότητας 4 κ.μ. και λόγω του μικρού όγκου τους θα μπορούν να επιχειρούν κυρίως στο κέντρο και σε περιοχές της Παλιάς Πόλης όπως η Αγία Τριάδα αλλά και σε άλλες συνοικίες όπου δεν χωρούν τα μεγάλα οχήματα.

Στο τιμόνι του απορριμματοφόρου ο Δήμαρχος

Ο κ. Λαμπρινός, επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Βαρδαβά και σε δήλωσή του ανέφερε: «Η απόκτηση ακόμα δυο καινούργιων απορριμματοφόρων μικρού μεγέθους, τα οποία διαθέτουν τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για τους εργαζομένους, διευκολύνει την διαδικασία της αποκομιδής σε περιοχές όπου μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν να μπουν τα μεγάλα οχήματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Συνεχίζουμε την ανανέωση του στόλου, έχοντας ως βασικό στόχο μια όσο το δυνατόν πιο καθαρή πόλη. Θεωρούμε ότι η κατάσταση, ειδικά στο κέντρο του Ηρακλείου, έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε».

 

cretalive

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.