«Όχι» της ΚΕΔΕ στις προεκλογικές προσλήψεις που προωθεί η κυβέρνηση

0

Χαρακτήρισε σοφή την προηγούμενη διάταξη για αναστολή προσλήψεων εκφράζοντας τον φόβο ότι τέτοιου είδους πολιτικές μπορεί να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης
Την διαφωνία της εξέφρασε η ΚΕΔΕ με τις προεκλογικές μεθοδεύσεις του υπουργείου Εσωτερικών και την απελευθέρωση των προσλήψεων σε Δήμους και Περιφέρειες.

Όταν δε ο κ. Αλέξης Χαρίτσης ρώτησε με έκπληξη: «δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις», ο αντιπρόεδρος της ένωσης Γιάννης Καραγιάννης εξήγησε πως «δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις σε προεκλογικές περιόδους».

Ειδικότερα, ο κ. Καραγιάννης χαρακτήρισε σοφή την προηγούμενη διάταξη για αναστολή προσλήψεων εκφράζοντας τον φόβο ότι τέτοιου είδους πολιτικές μπορεί να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης.

«Δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις; Είναι υπέρ της αναστολής προσλήψεων και κατά της αύξησης κατά 400 του αριθμού των συμβασιούχων;» αντέδρασε ο υπουργός Εσωτερικών για να επιμείνει ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ λέγοντας «Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη στιγμή δεν χρειάζεται. Δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο» επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξαιρεί τις προσλήψεις στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ η οποία διεξάγεται από το ΑΣΕΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.