Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κορομάντζος στο dimarxos.gr

0

Με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά» θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο γνωστός δικηγόρος, Βασίλης Κορομάντζος ο οποίος μίλησε στο dimarxos.gr για τις «παγίδες» που κρύβει ο δήμος αλλά και τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο επόμενος δήμαρχος.

Μέλος της πλέον υπερκομματικής και πολυσυλλεκτικής ομάδας όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης, ο κ. Κορομάντζος είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, εισηγητής του Αστικού και Εμπορικού Δικαίου στο Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Είναι επικεφαλής της Παράταξης “180 μοίρες- Η Αττική αλλάζει πρόσωπο” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Από το 1986 ως το 2010 εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος στις περισσότερες διευθύνσεις ενώ το 2006 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 2007 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος. Με την ιδιότητα αυτή εκπροσωπούσε την ΚΕΔΚΕ στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών.

Διετέλεσε Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος του Επαρχιακού Τμήματος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.