Ο ΣΠΑΥ ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμο Αθηναίων

0
Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ) και δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Δήμαρχος Ζωγράφου και μέλος του ΣΠΑΥ, Βασίλης Θώδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για την Επένδυση του Ελληνικού, θέματα που αφορούν το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδί και η συνεργασία του δήμου Αθηναίων με τον ΣΠΑΥ, καθώς ο Υμηττός αγκαλιάζει ολόκληρη την Αττική και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους Αθηναίους.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά:

“O ΣΠΑΥ εγκαινιάζει μία νέα εποχή εξωστρέφειας και συνεργασίας με τον δήμο Αθηναίων. Ο Υμηττός δεν αφορά μόνο τους 11 δήμους του συνδέσμου, αλλά όλη την Αθήνα. Με τον συνάδελφό μου και καλό φίλο Κώστα Μπακογιάννη ξεκινάμε μία συνεργασία προς όφελος όλων των κατοίκων της Αττικής. Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.