Ο Γ. Πατούλης, στηρίζει την κυβέρνηση στην απόφασή της να κλείσει τα σχολεία για δύο εβδομάδες

0

«Η απόφαση της κυβέρνησης θα συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη και την αποτελεσματικότερη προάσπιση της υγείας των πολιτών», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, με αφορμή την κυβερνητική ανακοίνωση για 14ημερο κλείσιμο των εκπαιδευτικών δομών της χώρας.

Με στόχο την αποτροπή της γρήγορης εξάπλωσης του ιού, συνεχίζει ο κ. Πατούλης, και για να θωρακιστεί περισσότερο η εθνική προσπάθεια, «κρίνουμε αναγκαίο να ληφθούν ανάλογα μέτρα και για τα φροντιστήρια, καθώς και αυτά αποτελούν χώρους όπου συγχρωτίζονται πολλοί μαθητές. Παράλληλα, θα πρέπει να αναζητηθούν τρόποι διευκόλυνσης των εργαζόμενων γονέων, που θα χρειαστεί να μείνουν στο σπίτι για τη φύλαξη των παιδιών τους».

Κλείνοντας τη δήλωσή του, ο περιφεριάρχης δεσμεύτηκε για τη στήριξη της Περιφέρειας προς την κυβέρνηση και τις αρμόδιες κρατικές αρχές, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας αλλά και η ανθρωπότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.