Ο Δήμος Περιστερίου προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης

0
Ο Δήμος Περιστερίου προσφέρει στους δημότες την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο ανακύκλωσης, μέσα από μία ολιγόλεπτη εκπαιδευτική «Πράσινη Αποστολή » και παράλληλα να λάβουν μέρος στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy A20e Dual 32GB:
Λάβετε μέρος εδώ: www.followgreen.gr/peristeri/Mission/Single/2865
Η αποστολή «Ο τρόπος ζωής σου, είναι #Zero Waste?» στοχεύει να προτρέψει τον χρήστη να μειώσει την αλόγιστη χρήση και κατανάλωση αγαθών και να ακολουθήσει έναν οικολογικό τρόπο ζωής, καθώς ο όγκος των απορριμμάτων έχει αυξηθεί δραματικά. Η πορεία προς τον «Zero Waste» τρόπο ζωής μπορεί να γίνει εφικτή, ακολουθώντας πέντε αρχές, γνωστές ως 5Rs: 1. Refuse (Αρνηθείτε), 2. Reduce (Μειώστε), 3. Reuse (Επαναχρησιμοποιήστε), 4. Recycle (Ανακυκλώστε), 5. Rot (Κομποστοποιήστε).
Σας ευχαριστούμε όλους για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά ανακυκλώνοντας και ελπίζουμε να συνεχίσετε, ακόμη δυναμικότερα μέσω αυτής της εκπαιδευτικής δράσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.