Ο Χρ. Καλαποθαράκος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γ. Σγουρού

0

Ένα «έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιτυχημένο επιχειρηματία και πρωταθλητή Ελλάδος επί σειρά ετών στα αγωνίσματα της πυγμαχίας, του kick boxing και του Tang Soo Do», ενέταξε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.
Πρόκειται για τον Χρήστο Καλαποθαράκο, ο οποίος είχε εκλεγεί το 2006 νομαρχιακός σύμβουλος στην Ανατολική Αττική, ενώ το 2010 ήταν πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πεντέλης. Έχει διατελέσει βουλευτής με το ΛΑΟΣ στο υπόλοιπο Αττικής, ενώ είναι αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μανιατών «Πατρίς».
«Δέσμευσή μου είναι η διαφάνεια και η κοινωνική δικαιοσύνη στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ προτεραιότητά μου είναι η συστηματική δουλειά για το περιβάλλον, τον χωροταξικό σχεδιασμό, αλλά και για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και της τρίτης ηλικίας», δήλωσε ο κ. Καλαποθαράκος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.