Νέες προσλήψεις σε δήμους

0

Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά τις βεβαιώσεις των οικονοµικών υπηρεσιών των φορέων ότι υπάρχει εγγεγραµµένη πίστωση στον προϋπολογισµό τους για το έτος 2018 και ότι θα προβλεφθεί αντίστοιχη για το έτος 2019.

Ειδικότερα εγκρίνεται η σύναψη 75 συµβάσεων µίσθωσης έργου για χρονικό διάστηµα έως ένα έτος σε ΝΠΙ∆ των ΟΤΑ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίµου από τις ωφελούµενους, σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί:

Επίσης εγκρίνεται η σύναψη 121 συµβάσεων προσωπικού µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α’ βαθµού, σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί.

Έγκριση σύναψης 383 συµβάσεων µίσθωσης έργου σε ΟΤΑ και ΝΠ∆∆ της χώρας, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίµου.

εγκρίνεταιτη σύναψη 383 συµβάσεων µίσθωσης έργου για χρονικό διάστηµα έως ένα έτος σε ΟΤΑ και ΝΠ∆∆, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίµου από τις ωφελούµενους, σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί:

Έγκριση σύναψης 15 συµβάσεων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθµού.

εγκρίνεται τη σύναψη 15 συµβάσεων προσωπικού µε σχέση εργασίας
ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α’ βαθµού, σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.