Νέες προσλήψεις επιστημονικού και εργατικού δυναμικού σε δήμους

0

Πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών τους, ανακοίνωσαν Δήμοι της Χώρας. 

  • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Πλήρωση μίας (1) θέσης Γενικού Γραμματέα, βάσει των διατάξεων του άρθρου 161 του Ν. 3584/2007, όπως ισχύουν, για την κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών συντονισμού και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

 

  • ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου ΠΕ Θεατρολόγου για την υλοποίηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου

 

  • ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τετράμηνης διάρκειας συνολικά ενός (1) ατόμου ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) για την κάλυψη των έκτακτων και επειγουσών αναγκών σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ).

 

  • ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 120/2020 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος Κιλκίς θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 13.09.2020, για την αντιμετώπιση του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, συνολικά τριών (03) ατόμων ΥΕ Γενικών Καθηκόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.