Μπάμπαλος: «Η προτίμηση των πολιτών μας γεμίζει ευθύνη να βελτιώνουμε τις παροχές»

0

Μπάμπαλος: «Η προτίμηση των πολιτών μας γεμίζει ευθύνη να βελτιώνουμε τις παροχές»- Μπορεί το καλοκαίρι να έχει ακόμα αρκετές ημέρες μπροστά του, οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισσες όμως μπορούν από τώρα να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους στα μαθήματα Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης που τους προσφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και τη νέα σεζόν 2023 – 2024, που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Με αίτηση που υποβάλλουν στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ (επιμέλεια της οποίας είναι τα μαθήματα) μπορούν να διαλέξουν ένα ή περισσότερα από τα εξής τμήματα: ζωγραφική, ντεκουπάζ, θέατρο, παραδοσιακοί χοροί, πλέξιμο, κόσμημα. Ειδικά για τη ζωγραφική και το θέατρο θα λειτουργήσουν και παιδικά τμήματα.

Η αίτηση υποβάλλεται με έναν από τους δύο τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο έγγραφο, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr, το οποίο, αφού συμπληρωθεί, στέλνεται με email στο keaedhaaeota@gmail.com αναγράφοντας ως θέμα: Αίτηση Εγγραφής Απασχόληση 2023 – 2024.
  • Με φυσική παρουσία στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Τα φετινά μαθήματα Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης θα ξεκινήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2102756740.

«Χρόνο με το χρόνο όλοι και περισσότεροι συμπολίτες μας προτιμούν τα μαθήματα Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Απασχόλησης που οργανώνουμε και τους προσφέρουμε μέσα από τον Δήμο. Μας τιμά και μας γεμίζει ευθύνη να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για αυτό άλλωστε επιλέγουμε φέτος να εκκινήσουμε τόσο νωρίς τις εγγραφές, προκειμένου έτσι να διευκολύνουμε και τον οικογενειακό προγραμματισμό των δημοτών μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.