Μητσοτάκης: Μόνη λύση οι εκλογές

0
ÓõíÜíôçóç ôïõ ÐñïÝäñïõ ôçò Äçìïêñáôßáò, Ðñïêüðç Ðáõëüðïõëïõ, ìå ôïí ðñüåäñï ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ÊõñéÜêï ÌçôóïôÜêç ôçí ÄåõôÝñá 31 Ïêôùâñßïõ 2016, óôï Ðñïåäñéêü ÌÝãáñï.. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Την ανησυχία του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ζήτησε και πάλι εκλογές.

Μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και προσέθεσε: «Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους εντονότατους προβληματισμούς μας όχι μόνο για την οικονομική κρίση αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών».
Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι η μόνη λύση για την έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα είναι οι εκλογές.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να μη γίνει η καθιερωμένη δήλωση των δύο ανδρών μπροστά στις κάμερες. Ένα αίτημα που ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε δεκτό.
«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε για το χρόνο σας. Η κατάσταση στη χώρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και θα προτιμούσα ενόψει και της συγκυρίας να μην κάνουμε κάποια επίσημη δήλωση, να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε κατ’ ιδίαν», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Τη συνάντηση των δύο αντρών ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.