Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υποβάλλει ο Δήμος Λέρου για τις διακοπές ηλεκτροδότησης

0

Την υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για τις διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί μας, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λέρου στη συνεδρίαση της 6ης Σεπτεμβρίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι οι συχνές και αδικαιολόγητες διακοπές ηλεκτροδότησης έχουν ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα συνολικά στους κατοίκους του νησιού, αλλά και ειδικότερα στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Συνεχίζοντας, ο κ. Κόλιας είπε πως οι ζημιές είναι μεγάλης αξίας, τόσο σε μηχανήματα ιδιωτών όσο και σε αυτά των δημοσίων υπηρεσιών.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Λέρου εξουσιοδότησε το νομικό σύμβουλο του Δήμου που έχει προσληφθεί με έμμισθη εντολή κ. Παραπονιάρη Αθανάσιο, προκειμένου να προβεί στην υποβολή της εν λόγω μήνυσης, θέτοντας του υπόψη και όλα τα έγγραφα όπου αναλυτικά παρουσιάζονται οι βλάβες.

Να σημειωθεί ότι στη μήνυση θα αναφέρεται ότι θα διεκδικηθούν αποζημιώσεις από όποιον κριθεί υπεύθυνος για τις βλάβες που έχουν προκληθεί στο νησί μας.
lerosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.