Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

0
HǍmӕͅ׉ƅԁɠǠĉLQԕщ`ԙ͠Ʉɏʔǔٍ ֏єǃٍ-•ԉϖϑٍ É`ԇ͠PŋŕȅљӇ ԙ͠ŐCÅˌTٍ// ̅ԁ̏іٓǭPϊ˅ɓ̏Ӡ ň͉ʇ τϓ HǍٍ-ˁ̉S.(EUROKINISSI-ɏӠׁӉKǓ)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Τραγάνας με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης νέας ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αταλάντης έως τον Α/Κ Τραγάνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

• Από τις 08:00 έως τις 14:30, πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αταλάντης και μέσου του παράπλευρου οδικού δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Τραγάνας.

• Από τις 08:00 έως τις 14:30, αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Λαμία, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει η Νέα Οδός σε σχετική ανακοίνωση, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.