Κωνσταντίνος Ζέρβας: Ένας Θεσσαλονικιός με κοινωνικό πρόσωπο

0

Αν και συνήθως…καυτηριάζουμε κακώς κείμενα, στην προκειμένη περίπτωση οφείλουμε να πούμε και όσα είναι ευάρεστα αφού όσοι υποψήφιοι δήμαρχοι πραγματοποιούν έργο χωρίς να έχουν εκλεγεί, είναι προφανώς ελάχιστοι.

 

Ένας εξ αυτών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος κάνει έργο. Έτσι. Χωρίς να έχει εκλεγεί, χωρίς κανέναν στο πλευρό του. Μόνο για το δήμο. Χωρίς καν να έχει χρίσμα από κόμματα παρά μόνο την εμπειρία του από την ενασχόληση με τα κοινά.

Οφείλουμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε μερικά από τα έργα τα οποία ουσιαστικά «χάρισε» στο δήμο λίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δωρεά περιπολικού στο ΑΤ Λευκού Πύργου 

 

Ενίσχυση συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, παραδίδοντας τρόφιμα σε συγκεκριμένους Ιερούς Ναούς που διοργανώνουν την παροχή γευμάτων.

 

 

 

Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα για τα προβλήματα της πόλης

Πρωτοβουλία για την προσέλκυση Εθελοντών Δοτών Μυελού Των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών

Δράσεις Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έμφαση στο Πράσινο, στο Περιβάλλον, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό αλλά και στην επιχειρηματικότητα.

Μία σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων σε όλους τους τομείς με επίκεντρο μόνο τον πολίτη.

Ας γίνει παράδειγμα…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.