”Καλοκαιρινό Σχολείο 2019” στο Δήμο Παύλου Μελά

0

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παύλου Μελά, ανακοινώνουν την έναρξη αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών (έτη γέννησης 2007 – 2014) «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2019»το οποίο θα λειτουργήσει τις παρακάτω περιόδους.

•από 24 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2019

•από 15 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2019

σε σχολεία των τριών δημοτικών ενοτήτων Ευκαρπίας, Πολίχνης και Σταυρούπολης.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τη Δευτέρα 20/5 έως την Παρασκευή 31/5/2019και ώρες 09.00 – 13.00, στην Κοινωνική Υπηρεσία, Λήμνου 2, Νικόπολη.τηλέφωνα επικοινωνίας 2310.020166 – 179

Η συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ΣΤΟΧΟ:Να εξυπηρετήσει γονείς /κηδεμόνες – κατοίκους του δήμου οι οποίοι είναι εργαζόμενοι και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των σχολείων αδυνατούν να αφήσουν σε ασφαλές περιβάλλον τα παιδιά τους.

Να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους και να κοινωνικοποιηθούν. Μέσα από την ατομική και οργανωμένη δραστηριότητα του προγράμματος, τα παιδιά θα διασκεδάζουν, θα καλλιεργούν και θα διευρύνουν τις κλίσεις και τις δεξιότητες τους.

Τα ΟΦΕΛΗ του προγράμματος για τα παιδιά είναι :

Δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ψυχαγωγία τους.

Δραστηριότητα και άσκηση.

Αλληλεπίδραση με άλλα παιδιά, ανάπτυξη φιλίας και οικοδόμηση σχέσεων.

Ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Κατεβάστε τα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.