Ήταν στραβό το κλίμα, ήρθαν και οι εκλογές και το αποτελείωσαν!

0

Δεν μας έφταναν όλες οι καλλιτεχνικές φίρμες που έχουν κατακλύσει τους δρόμους ενόψει και της θερινής περιόδου, ήρθαν να προστεθούν και τα… «αγγελικά» πρόσωπα των πολιτικών που με το χαμόγελο προσπαθούν να μας πείσουν και να αποκομίσουν την ψήφο μας!

Βολάνης, Τερλέγκας, Κιάμος και Μελάς που στόχο έχουν αν μη τι άλλο την προβολή με φόντο τη ματαιοδοξία τους, και από την άλλη η κ. Γεννηματά και ο Πάνος Καμμένος που μιας και δεν βρήκαν άλλο τρόπο να μας υπενθυμίσουν την παρουσία τους για τις επικείμενες εκλογές, θεώρησαν σκόπιμο να μας δείξουν και τα… μούτρα τους αφού από έργα μάλλον μας… τελείωσαν!

Ουδείς φαίνεται να ενδιαφέρεται τόσο για την οδική ασφάλεια των οδηγών όσο και των πεζών που στο πρώτο φύσημα ανέμου περιμένουν από πού θα τους έρθει το λάβαρο.


Δεν έφτανε η ρύπανση που κατακλύζει τους δρόμους της Αθήνας, υπάρχει και η παντελής έλλειψη αισθητικής, λέξη προφανώς άγνωστη στα γραφεία των υπευθύνων της Περιφέρειας ή των δήμων!


Αυτή η χρόνια αδιαφορία των αρμόδιων υπηρεσιών επιτρέπει τη διαιώνιση αυτής της τραγικής εικόνας στους δρόμους.


Αν και, πάντα σύμφωνα με τη νομοθεσία, τα παράνομα λάβαρα θα πρέπει να απομακρύνονται, αντίθετα, αναρτώνται τα… επόμενα!


Ωστόσο έως σήμερα κανείς δεν φαίνεται να έχει «συλληφθεί» την ώρα που κρεμάει λάβαρα στις κολόνες στην καρδιά της Αθήνας και κανένα πρόστιμο δεν έχει επιδοθεί στον διαφημιζόμενο που επιλέγει να δημοσιοποιηθεί μέσω αυτού του τρόπου!


Και μην ξεχάσετε την εικόνα της πόλης τώρα που ο προεκλογικός αγώνας έχει τελειώσει και η Αθήνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με τα λάβαρα να κρέμονται και όλοι να αδιαφορούν για την περισυλλογή τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.