Η Περιφέρεια Αττικής υποστηρικτής της διεκδίκησης του παγκοσμίου συνεδρίου κωφών

0

Τη διοργάνωση του παγκόσμιου συνέδριου κωφών, το οποίο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την κοινότητά τους, διεκδικεί η πατρίδα μας, το 2023. Η φετινή διοργάνωση γίνεται στο Παρίσι και θα παραβρεθούν πάνω από 3.000 σύνεδροι.
Στο πλαίσιο της διεκδίκησης αυτής εκπροσωπώντας την περιφέρεια Αττικής, ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, είχε συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωφών με επικεφαλής τον πρόεδρο, Colin Allen, καθώς και την αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Σίμπση.
«Η αρωγή και παρουσία της περιφέρειας Αττικής τα τελευταία 5 χρόνια στην κοινότητα των κωφών είναι συνεχής και έμπρακτη. Η διεκδίκηση για “Πρόσβαση παντού” είναι διαρκής και επίπονη διαδικασία στην οποία η περιφέρεια Αττικής πρωτοστατεί. Στο πλαίσιο της εμπέδωσης από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας του αιτήματος για “Πρόσβαση παντού” διεκδικούμε για την πατρίδα μας τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κωφών για το 2023», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Καπάταης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.