Η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων ανοίγει ξανά για το κοινό στις 20 Ιουλίου

0
Η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων ανοίγει ξανά για το κοινό στις 20 Ιουλίου
παρουσιάζοντας δύο ξεχωριστές εικαστικές παραγωγές:
– στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων (Χάληδων 98-102) στις 20 Ιουλίου, θα ξεκινήσει η έκθεση, «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ» στην οποία παρουσιάζονται 80 και πλέον ζωγραφικά και χαρακτικά έργα της μόνιμης συλλογής, αποτελώντας ουσιαστικά μια αναδρομή στην ιστορία δημιουργίας της.
– στο Γιαλί Τζαμί (Eνετικό λιμάνι) στις 20 Ιουλίου έως και 20 Αυγούστου, η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης,
φιλοξενούν την βίντεο-εγκατάσταση της Μαριάννας Στραπατσάκη «Tα φαντάσματα της Mεσογείου ή Οι αντικατοπτρισμοί του Παρελθόντος».
Εκτός από τις δύο εικαστικές παραγωγές, που θα έχουν έναρξη στις 20 Ιούλη, η Δημοτική Πινακοθήκη, σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, θα παρουσιάσει στο Γιαλί Τζαμί, από τις 25 Αυγούστου έως και τις 25 Σεπτεμβρίου, την εικαστική εγκατάσταση “6 Φόνοι εν καιρώ Ειρήνης”, του καλλιτέχνη Νίκου Γιαβρόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.