Γαλάτσι: 70 ευρώ, ανά παιδί, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

0

Γαλάτσι: 70 ευρώ, ανά παιδί, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς- Επιπλέον οικονομική ενίσχυση που ανέρχεται στα 70 ευρώ ανά παιδί, θα δοθεί για πρώτη φορά σε όλους τους γονείς, με παιδιά από τεσσάρων (4) έως δεκαοκτώ (18) ετών, που είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Γαλατσίου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς του Σεπτεμβρίου 2023.

Η επιπρόσθετη οικονομική ενίσχυση για τη σχολική χρονιά θα καταβληθεί μαζί με τη  2η δόση για το 2023, μέσω του προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης και κατόπιν πρότασης – εισήγησης της 2ης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαχείρισης Παντοπωλείου «Ιωάννης Σιδερής», λόγω της γενικότερης ακρίβειας που επικρατεί σε συνδυασμό με τις συνεχείς ανατιμήσεις των προϊόντων σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως η αγορά σχολικών ειδών.

Όπως σημειώνεται, το συνολικό ποσό που θα διατεθεί ΜΟΝΟ στις οικογένειες με παιδιά, από 4 έως 18 ετών, είναι 6.020€ και αφορά 56 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.