Επτά διαμερίσματα για γιατρούς και νοσηλευτές διασφάλισε η Περιφ.Αττικής, σε συνεργασία με την Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας

0

Επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία θα διατεθούν σε ιατρούς και νοσηλευτές για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων τους, εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνεργασία της Ένωσης Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας.
Επιπλέον, η Ένωση με πρωτοβουλία του προέδρου της κ. Changwei Xia και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ως ένδειξη έμπρακτης συμπαράστασης προς την Ελλάδα, θα αναλάβει τα έξοδα ηλεκτρισμού, νερού, θέρμανσης, κοινοχρήστων και διαδικτύου, για το διάστημα που θα κατοικηθούν.
Ο κ. Πατούλης αναφερόμενος στον «τιτάνιο αγώνα» που δίνει σε αυτήν την υγειονομική κρίση το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, τόνισε ότι είναι «καθήκον και προτεραιότητά μας η στήριξη του». «Προς αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής ανέλαβε και τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε θερμά και προσωπικά τον πρόεδρο της κ. Changwei Xia, για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, που επιδεικνύουν». Στόχος μας, πρόσθεσε, είναι «να εξασφαλίσουμε και άλλες ανάλογες δομές, για την περαιτέρω στήριξη και διευκόλυνση του υγειονομικού μας προσωπικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.