Επιστολή Διαμαρτυρίας του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου στα ΕΛΤΑ

0

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με επιστολή του στον  Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ, κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, εξέφρασε την κατηγορηματική του αντίθεση στην απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ για την αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος στον Ταύρο, το οποίο επί δεκαετίες εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας.

 

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ζήτησε την ανάκληση της απόφασης αυτής καθώς θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα εξυπηρέτησης σε όλους τους συμπολίτες μας και επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή θα διεκδικήσει τη λειτουργία της συνέχισης του καταστήματος ΕΛΤΑ στον Ταύρο.

 

Ταυτόχρονα, ο  Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με επιστολή του προς τον  Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, ζήτησε την άμεση παρέμβασή του ώστε να αποτραπεί αυτή η ενέργεια, η οποία έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη θέληση της τοπικής κοινωνίας και της Αυτοδιοίκησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.