Έπαινοι προς τον Δήμο Π. Φαλήρου για την άρτια διεξαγωγή των εκλογών

0

Τα θετικά σχόλια των πολιτών και οι ευχαριστίες των δικαστικών αντιπροσώπων προς τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, αποδίδουν με τον πλέον εύγλωττο τρόπο την πιστοποίηση της άψογης διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών 2023 στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, οι συνεργάτες του και η Δημοτική Αρχή ήταν παρόντες και συνεργαζόμενοι με τα εκλογικά κέντρα και τους εμπλεκόμενους στις εκλογικές διαδικασίες, έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22/5/23, επιβλέποντας την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής της Δημοκρατίας.

Ο κ. Φωστηρόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας, συγχαίρει τα εκλογικά συνεργεία που ξενύχτησαν εδώ και μια εβδομάδα στο αμαξοστάσιο, στα εκλογικά κέντρα και στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, καθώς και τους υπηρεσιακούς, τους εργαζομένους του Δήμου, κάθε εμπλεκόμενο ξεχωριστά, για την συνδρομή τους, στις Εθνικές Εκλογές 2023 στην πόλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.