Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

0

Το Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, το οποίο δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων, εγκαινίασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.
Το Κέντρο, που λειτουργεί στο κτίριο του Β’ ΚΑΠΗ Πυλαίας, επί της οδού Αγίου Χριστοφόρου 1, είναι το πρώτο σημείο επαφής του πολίτη με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Πρόκειται για υπηρεσία «μιας στάσης», που φροντίζει για την παροχή υπηρεσιών, οι οποίες βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της Περιφέρειας και επισήμανε ότι καθένας από τους 38 δήμους αποκτά μέσω των ευρωπαϊκών πόρων που αξιοποιεί η Περιφέρεια σημαντικές κοινωνικές δομές για τους ευάλωτους πολίτες. Για τη δομή που εγκαινιάστηκε, σημείωσε ότι από αυτήν θα γίνεται διανομή σε σταθερή και τακτική βάση τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, ειδών ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένων προϊόντων, ειδών ένδυσης και υπόδησης, βιβλίων, παιχνιδιών, cd, κλπ, σε ανθρώπους και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.