Δύο μέτρα και δύο σταθμά για πασίγνωστο κοινοτάρχη-Πώς καταφέρνει να ανατρέπει αποφάσεις!

0
Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς καταφέρνουν άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να φτάνουν στο… Αμήν μέχρι να μεριμνήσουν για το καλό του τόπου τους. Θα αναρωτιούνται κάποιοι τι εννοούμε με αυτό και για ποιο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης μιλάμε.
Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κοινοτάρχη Πέρα Χωρίου Νήσου, κ. Γιαννάκη Γεωργίου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, έπρεπε να δεχθεί τα… πυρά των δημοσιογράφων πριν πράξει το αυτονόητο που δεν ήταν άλλο από την προστασία εκατοντάδων οδηγών αλλά και πεζών λόγω της επικινδυνότητα του δρόμου στη λεωφόρο Λεμεσού.
Πρόκειται για ένα δρόμο ο οποίος δεν διαθέτει πεζοδρόμια, ο χώρος του ερείσματος είναι καλυμμένος από αγριόχορτα, ο φωτισμός απουσιάζει κατά τις βραδινές ώρες, δεν υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες και οι οριοδείκτες είναι καταστραμμένοι.
Το μόνο στο οποίο μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει ο εν λόγω κοινοτάρχης, είναι ότι θα φροντίσει να τοποθετήσει προσωρινά φώτα προκειμένου να… αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά, προφανώς εννοώντας κάποιο τροχαίο ατύχημα.
Ωστόσο η απάντηση δεν καλύπτει. Πώς γίνεται ένας κοινοτάρχης να μη φροντίζει να διευθετεί κάτι τόσο επικίνδυνο άμεσα και όχι… προσωρινά όπως ο ίδιος παραδέχθηκε! Και μέχρι πότε θα είναι τελικά το προσωρινό;

Στα γραφεία μας φτάνουν πληροφορίες ότι αυτό δεν είναι το μόνο «μέτωπο» το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο κ. Γεωργίου.

Σύμφωνα με ανώνυμες καταγγελίες, κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, απ’ ότι τουλάχιστον έχουμε πληροφορηθεί στο dimarxoscy, ότι ενδεχομένως, και διατηρώντας πάντα επιφυλάξεις μέχρι να ερευνηθεί πλήρως η καταγγελία, ότι είτε ο κοινοτάρχης, είτε κάποιο μέλος της κοινότητας φέρεται να σχετίζεται χωρίς να γνωρίζουμε σε ποιο επίπεδο, με μεροληπτικές αδειοδότησεις θέσεων διαφήμισης σε συγκεκριμένες διαφημιστικές εταιρίες εξυπηρετώντας συμφέροντα ενώ αντίθετα απορρίπτει αιτήσεις αδειοδότησης σε κάποιες άλλες στερώντας χρήματα απο την κοινότητα .

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις απ ότι μας καταγγέλουν δεν υπάρχει καν άδεια πράγμα που η διοίκηση της κοινότητας γνωρίζει και ανέχεται στερώντας και σε αυτές τις περιπτώσεις χρήματα απο τα δημόσια ταμία .

Τι συμβαίνει εδώ ; Ποιος κρύβεται πίσω απο τη μόχλευση του συγκεκριμένου θέματος ;

Τι κάνει ο υπουργός εσωτερικών, αν και ανήκει στην κυβέρνηση που μόλις πριν λίγες μέρες ορκίστηκε, κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου σχετικά με τη συγκεκριμένη μεροληπτική στάση η οποία κάποιες φορες οδηγεί σε στέρηση εσόδων ; Υπάρχει ενδεχομένως σχέση μεταξύ των δύο αντρών;

Η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι τέλους προκειμένου να αποκαλύψουμε την αλήθεια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.