Δούρου: «Η στήριξη των δημόσιων σχολείων σε όλους τους δήμους ήταν και είναι προτεραιότητα μας»

0

«Η στήριξη των δημόσιων σχολείων σε όλους τους δήμους, ήταν και είναι προτεραιότητα. Όχι απλά υποχρέωση ή καθήκον», τόνισε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κατά την τελετή εγκαινίων του 21ου Δημοτικού Σχολείου και του 24ου Νηπιαγωγείου Αχαρνών. Τα έργα αυτά, πρόσθεσε η περιφερειάρχης, «ήταν και είναι αποστολή δημοσίου συμφέροντος. Για τα παιδιά μας, για το αύριο του τόπου. Με αυτή την πυξίδα, πράξαμε και θα πράττουμε ως τη λήξη της θητείας μας».
Η ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων εντάχθηκε στο ΠΕΠ Αττικής με προϋπολογισμό ύψους 4.334.959 ευρώ. Η δυναμικότητα της σχολικής μονάδας για τις συνολικά 12 νέες αίθουσες διδασκαλίας είναι 300 μαθητές. Συνολικά έχουν ενταχθεί 16 σχολεία στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Παρεμβάσεις συμπλήρωσης – βελτίωσης του δικτύου των δημόσιων σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Αττικής». Την περιφερειάρχη συνόδευε η εντεταλμένη σύμβουλος Ιωάννα Τσούπρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.