Δωρεάν εξέταση μαστού στο Δήμο Πειραιά

0

Δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε οικονομικά αδύναμες γυναίκες, προσφέρουν η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και ο Δήμος Πειραιά με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, σε συνεργασία με τους Κ.Ε.Δ.Ε. και ΕΔΔΥΠΠΥ.

Στόχος είναι να βοηθηθούν οι γυναίκες που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο. Στo πλαίσιο αυτού του προγράμματος η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται: Στον Πεζόδρομο Δραγάτση, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και Στο Πάρκο Γεννηματά (οδός Αγ. Ελευθερίου) την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Τηλέφωνο για ραντεβού: 2131601802 (9.00-13.00) Τα ραντεβού θα κλείνονται από Πέμπτη 3 Νοεμβρίου με σειρά προτεραιότητας. Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών. • Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες. • Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό. • Η γυναίκα να μην είναι σε έμμηνο ρύση, από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά. Σημειώνεται ότι ο μαστογραφικός έλεγχος δεν προσφέρεται σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.