Δημοτικές εκλογές Μαΐου: Ο Κ. Μπακογιάννης υπόσχεται βελτίωση στις δημόσιες συγκοινωνίες

0

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα διεκδικήσει την ψήφο των Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν 26 Μαΐου. Ένα από τα βασικά προβλήματα της πόλης είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες. Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος ξεκαθάρισε πως αυτό το θέμα είναι μια από τις προτεραιότητες του.

Με κάθε δυνατό τρόπο, διαβεβαίωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ότι θα συμβάλλει στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι δημόσιες συγκοινωνίες. Ο κ. Μπακογιάννης συναντήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στη Ζήνωνος, με εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών και επιβιβάστηκε μαζί τους, σε λεωφορείο της γραμμής 051.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του, στη διάρκεια της διαδρομής άκουσε να του περιγράφουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στις μετακινήσεις τους με το λεωφορείο μέσα στην πόλη, όπως τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.

Απαντώντας ο κ. Μπακογιάννης, τόνισε ότι «ο δήμος μπορεί σε μεγάλο βαθμό, με παρεμβάσεις αλλά και με την δημοτική αστυνομία, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης. Καθένας παρκάρει όπου θέλει. Εμπόδια παντού. Αυτή η άναρχη συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχίζεται για πάντα. Χρειάζονται κολωνάκια, διαγραμμίσεις και φυσικά έλεγχος για να τηρείται ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας», ήταν τα λόγια του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.