Δήμος Ζωγράφου: Πως ένας Δήμος θα μετατρέψει τα κτίριά του σε Zero Waste

0

H Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης διοργανώνει την ημερίδα “Πως ένας Δήμος θα μετατρέψει τα κτίριά του σε Zero Waste”, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή (17/2), ώρα 11:00 – 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α), στο πλαίσιο του έργου «Zero Waste Διοίκηση».

Το έργο «Zero Waste Διοίκηση» υλοποιήθηκε από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ) σε συνεργασία με τους Δήμους Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Ζωγράφου, με χρηματοδότηση ποσού 49.990€ από το Πράσινο Ταμείο και συγχρηματοδότηση 12.400€ από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στόχος του έργου ήταν να εφαρμοστούν νέα πρότυπα οργάνωσης και συμπεριφοράς σε επιλεγμένα διοικητικά κτίρια των Δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Ζωγράφου, ώστε να αυξηθεί η Πρόληψη και η Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) και να μειωθεί δραστικά η τελική παραγωγή αποβλήτων, αποτελώντας, έτσι, παράδειγμα για το σύνολο της Διοίκησης στην Ελλάδα.
Για συμμετοχή στην ημερίδα λεπτομέρειες στο zografou.org.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.