Δήμος Βιάννου: Καλεί τους δημότες να σχεδιάζουν μαζί το μέλλον του τόπου τους

0

Ο Δήμος Βιάννου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την ευρεία ενημέρωση των φορέων και του τοπικού πληθυσμού, υπό τον τίτλο: «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί».

Στην ενημέρωση που θα γίνει στο Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο στην Άνω Βιάννο την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο και οι δυνατότητες των νέων προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-2020, και θα συζητηθούν οι δράσεις και τομείς που θα χρηματοδοτηθούν την νέα περίοδο.

Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να συμμετέχουν φορείς και τοπικός πληθυσμός, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες και το επενδυτικό τους ενδιαφέρον. Η άποψη και η εμπειρία όλων είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της περιοχής, καθώς θα θέσει τις αναπτυξιακές βάσεις κάθε περιοχής για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο. “Οφείλουμε όλοι να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που δίνεται να σχεδιάσουμε μαζί την κοινή μας προοπτική”, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.