Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Υπεγράφη η πρώτη από τις 5 συμβάσεις παραχώρησης του παραλιακού μετώπου

0

Υπεγράφη χτες 8 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΤΑΔ η πρώτη από τις πέντε συμβάσεις παραχώρησης συνολικά 540 στρεμμάτων του παραλιακού μετώπου στο Δήμο, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά την παραχώρηση της Δυτικής Παραλίας Βάρκιζας και οι όροι της είναι σύμφωνοι με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, στη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ Α.Ε. Γιώργο Τερζάκη, τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την υπογραφή των υπολοίπων τεσσάρων συμβάσεων, οι οποίες είναι σχεδόν έτοιμες και όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες μέχρι τις 10 Μαρτίου.
Μέχρι τότε, θα μπορέσουν ο Δήμος να προχωρήσει σε καθαρισμό και ευπρεπισμό των παραχωρηθέντων εκτάσεων και να υλοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες από τις συμβάσεις εργασίες εντός του 2018.
Θυμίζουμε πως με την παραχώρηση της διοίκησης και διαχείρισης του μεγαλύτερου μέρους του παραλιακού μετώπου από το Ελληνικό Δημόσιο στο Δήμο, ικανοποιήθηκε ένα αίτημα 40 ετών των κατοίκων και των διοικήσεων της περιοχής. Ο πολίτες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης απέκτησαν επιτέλους τον πρώτο λόγο στη διαχείριση του παραλιακού τους μετώπου.
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης χαιρετίζει τις προσπάθειες της ΕΤΑΔ για την θετική έκβαση της υπόθεσης αλλά και τις εντατικές προσπάθειες των υπηρεσιών του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.