Δήμος Θεσσαλονίκης: Απομάκρυνση γκράφιτι από το δημόσιο χώρο

0

Η αποκατάσταση του Δημοσίου χώρου ήταν μία βασική προγραμματική δέσμευση του Δημάρχου Κ. Ζέρβα στην προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και της βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος. Η απομάκρυνση των γκράφιτι που έχουν κατακλύσει πάμπολλες επιφάνειες και υποβαθμίζουν  αισθητικά το δημόσιο αστικό χώρο, κρίθηκε επιβεβλημένη.

Μουτζούρες, συνθήματα και γκράφιτι απομακρύνονται συστηματικά από επιφάνειες, αποκαθίσταται η αισθητική αρτιότητα του αστικού περιβάλλοντος και η πόλη «ανασαίνει».

Επικεφαλής της προσπάθειας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ε. Κυριζίδης, ανέλαβε να φέρει εις πέρας και να υλοποιήσει αυτήν την κεντρική δέσμευση. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες και βέβαια ευχής έργο είναι η επιστροφή των Θεσσαλονικέων και των επισκεπτών στο δημόσιο χώρο, η λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, να βρει την πόλη πιο καθαρή, αλλά και με μία νέα αντίληψη για τη διαφύλαξή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.