Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη: Ακύρωση της Παράστασης «Ανάμνηση Σμύρνης», που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

0

Ανακοίνωση από την εταιρία παραγωγής:
Αξιότιμοι κύριοι,
με την παρούσα ανακοίνωση, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε, πως για σοβαρούς λόγους που αφορούν αποκλειστικά την παραγωγή της παράστασης «Ανάμνηση Σμύρνης», η προγραμματισμένη παράσταση της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, δεν δύναται να πραγματοποιηθεί.
Για όσους είχαν προχωρήσει σε προαγορά εισιτηρίων από το δημαρχείο της Νίκαιας, μπορούν να παραλάβουν από εκεί την επιστροφή των χρημάτων τους, ενώ όσοι είχαν προβεί σε προαγορά μέσω www.viva.gr, θα τους επιστραφούν τα χρήματά τους στο λογαριασμό τους από το δίκτυο της Viva αυτόματα.
Ζητούμε συγνώμη για αυτή την αναστάτωση, όμως προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η τυχόν ταλαιπωρία για τον κόσμο που επιθυμούσε να παρακολουθήσει την παράσταση μας, κοινοποιούμε την ανακοίνωση μας, ευθύς μόλις ελήφθη η απόφαση αναβολής της.

Με εκτίμηση,
Entertain.Gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.