Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας: Διαδικτυακό σεμινάριο των βασικών πρώτων ΒΟΗΘΕΙΩΝ

0

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας σας προσκαλούν στο διαδικτυακό σεμινάριο των βασικών Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων ΕΔΟΚ, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 11:00 π.μ. – 13:30 μ.μ.

Με κεντρικό σύνθημα «Η γνώση σώζει ζωές», συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού πλέον και μέσω Διαδικτύου.

Με γνώμονα την ασφάλεια και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δίνουμε την δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ενημέρωσης Α΄ Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που παρουσιάζεται από εξειδικευμένα στελέχη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, λαμβάνοντας έναν σύνδεσμο (link) στο e-mail τους.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά σε εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 210-2532047 (εσωτερικό 304 ή 306) ή στο e-mail tm_dygeias@dimosfx.gr

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

                                                                                                                                                                                        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.