Δήμος Μουζακίου: Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες

0

Τρόφιμα σε 350 οικογένειες, μέλη του προγράμματος ΤΕΒΑ, μοίρασε η ΔΗΚΕΔΗΜ στην προσπάθεια που καταβάλλεται μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μουζακίου να ανακουφιστούν και να βοηθηθούν οι ανήμποροι δημότες. Τα τρόφιμα αυτά προέρχονται από τα πλεονάσματα προηγούμενων διανομών , αλλά και μια αξιόλογη ποσότητα που συγκεντρώθηκε από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που συνδιοργάνωσε ο δήμος Μουζακίου με τον εμπορικό σύλλογο Μουζακίου. Όλα αυτά τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν σε σακούλες και μοιράστηκαν στους δικαιούχους από τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι.
Η διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους οργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ, στο Βοήθεια στο Σπίτι που διεκπεραίωσε τη διανομή , αλλά κυρίως θέλει να ευχαριστήσει τον απλό κόσμο που προσήλθε στο Κλειστό Γυμναστήριο με γεμάτα τα χέρια τους από διαφόρων ειδών τρόφιμα , δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους τους που περνάνε δύσκολες στιγμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.