Δήμος Μαραθώνος: Συντήρηση κεντρικής θέρμανσης σχολικών μονάδων

0

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαραθώνος ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 46/15-10-2019 (ΑΔΑ: ΨΒΒΤ465ΘΕΕ-Χ2Γ) Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, προτίθεται να προβεί στην συντήρηση της κεντρικής θέρμανσης (καυστήρων, θερμαντικών σωμάτων) των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαραθώνος για το σχολικό έτος 2019-2020 με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο την πιο συμφέρουσα προσφορά στο σύνολο των εργασιών. Για τις ανωτέρω εργασίες συντήρησης εγκρίνεται δαπάνη έως του ποσού των 950 ευρώ με το ΦΠΑ, και δαπάνη 200 ευρώ με το ΦΠΑ για τυχόν ανταλλακτικά. Οι παρεχόμενες εργασίες θα περιλαμβάνουν ό,τι προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και εξαέρωση των θερμαντικών σωμάτων Οι σχολικές μονάδες στις οποίες θα γίνει συντήρηση της κεντρικής θέρμανσης είναι οι εξής:

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Ε.Ε.Ε.Ε.Κ – ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – 2 καυστήρες

Οι ενδιαφερόμενοι αν το κρίνουν σκόπιμο μπορούν να επισκεφθούν τις σχολικές μονάδες και κατόπιν να καταθέσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στη Γραμματεία των Σχολικών Επιτροπών (Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου, Γυάλινο Κτίριο, Τ.Κ. 19007, Μαραθώνας) ώρες 08.30 π.μ. με 14.30 μ.μ., από την Τρίτη 05-11-2019 μέχρι και την Δευτέρα 11-11-2019.

Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από τη Σχολική Επιτροπή σε προγραμματισμένη συνεδρίαση για την οποία θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.