Δήμος Ηρακλείου:Στους πίνακες για τους παιδικούς σταθμούς όσοι… δεν κατέθεσαν δικαιολογητικά!

0

Μας γράφει πολίτης με αφορμή τις επιλογές των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηρακλείου…
Η δημοτική αρχή Ηρακλείου φέτος στο όνομα της διαφάνειας εγκαινίασε την ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων για την επιλογή των νηπίων και των βρεφών που θα εγγραφούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου μας, ορίζοντας συγκεκριμένες προθεσμίες, όπου όσοι δεν τις τηρούσαν θα έπρεπε να είναι εκτός.
Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι τελικά με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, φαίνεται να αδικούνται αυτοί που κατέθεσαν τα δικαιολογητικά μέσα στις οριζόμενες από το δήμο προθεσμίες (10 ημέρες μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων) και αυτοί που μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους να βρίσκονται ακόμα παράτυπα στους τελικούς πίνακες. Δεν θέλω κακοπροαίρετα να πιστέψω ότι η παρατυπία αυτή έχει συμβεί για να “βολευτούν “για μια ακόμα φορά “τα δικά τους παιδιά, αλλά θα ήθελα να ελπίζω ότι πρόκειται για ανθρώπινη αμέλεια που ο Δήμος έστω και εκ των υστέρων θα διορθώσει και οι παραπάνω θα βρεθούν εκτός των πινάκων, όπως θα έπρεπε να έχει γίνει εξ αρχής!!
Ευχαριστώ.

 

candianews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.